Sitemap

Brænde – Hos Roskilde Brændesalg finder du et stort udvalg af brænde. Du kan vælge selv at afhente, eller du kan få det leveret.

Træpiller – Træpiller er CO2-neutral opvarmning. Samtidig er det et billigt alternativ til andre opbevaringsformer. Træpiller er også nemmere at håndtere end eksempelvis brænde

Træbriketter – Det er nemt og miljøvenligt at fyre med briketter. Sammenligner du med brænde, er der også en besparelse på ca. 30%

Træpiller til hestestrøelse – Du kan med fordel anvende træpiller som hestestrøelse. Det er nemt og træpillerne bliver ikke så hurtigt gennemvædet som de mere almindelige former for strøelse.

Brænde – afhentning – I fyringssæsonen har du mulighed for selv at afhente dit brænde hos Roskilde Brændesalg. Du sparer således transportudgifter og kan få direkte rådgivning.

Hvilken type brænde skal jeg vælge – Det er vigtigt at brændet er tørt, inden du fyrer med det. Tørt brænde brænder bedre og forurener mindre end fugtigt brænde. Desuden giver fugtigt brænde mere sod i skorstenen og forårsager løbesod, der i værste fald kan ende med skorstensbrand. Fyr derfor kun med tørt brænde.

Hyppigt stillede spørgsmål om brænde – Hvis du har spørgsmål om fyring med brænde, kan du besøge vores side med hyppigt stillede spørgsmål og forhåbentlig finde svar. Har du spørgsmål, som ikke besvares på side, så tøv ikke med kontakte os.

Tilbehør – brænde – Roskilde Brændesalg forhandler forskelligt tilbehør til fyring og optænding.

Brændeflækker udlejning – Hvis du har større stykker træ, som du selv ønsker at flække, kan du leje en brændeflækker hos Roskilde Brændesalg. Den kan flække både vandret og lodret. Brændeflækkeren kan transporteres på trækkrog.

Hent selv dit brænde – I fyringssæsonen har du mulighed for selv at afhente dit brænde hos Roskilde Brændesalg og dermed spare transporten. Ydermere har du mulighed for at stille spørgsmål omkring fyring. Vi ser frem til at hjælpe dig.

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop